Súbory Cookies nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov Cookies.
Super Pizza Ardita vyrobené z čerstvých, zdravých a zrelých paradajok, ktoré sú spracované do 24 hodín po zbere, aby vám zaručili vysoko kvalitný produkt. balenie 10kg
Naše ochutené oleje sa rodia z stretnutia extra panenského olivového oleja s čerstvými a prírodnými ingredienciami typickými pre naše recepty.
La Bella di Cerignola je odroda olív pestovaná v obmedzenom priestore provincie Foggia, prevažne sústredená na mestskom území Cerignola.
Vaječné cestoviny, čerstvé vajcia 35%. Dlhé pásky vaječného cesta s vlnitými okrajmi charakterizujú našu Reginelle, získané z šikovného rezu, sú ideálne na sprevádzanie mäsových, rybacích a zeleninových omáčok.
Vaječné cestoviny, čerstvé vajcia 35%. Jemné a tenké tagliolíny je základom v nedeľnej domácej varenej mäsovej polievky. ľahké cesto umožňuje rýchly čas varenia.
Vaječné cestoviny, čerstvé vajcia 35%. Tagliatelle sa vyrábajú len z prvotriednych ingrediencií a vďaka ich pórovitej štruktúre dokonale zachytia husté a plné omáčky a obnovujú počas ochutnávania všetku intenzívnu chuť jedla.
Vaječné cestoviny, čerstvé vajcia 35%. Rezance do polievky široké 7mm. Chutné, klasické, tradičné do každej polievky.
Vaječné cestoviny, čerstvé vajcia 35%. Sú najväčšie rezance z rodiny Quadrucci a majú 12 mm široké, drsné a vrásčité cesto. Perfektné do polievok.
Lesné huby s dubákmi v oleji ochutené s korením a s cesnakom. ( mix huby : shitake, pleurotus, strofaria, šampiňóny, dubáky) Výborne chutí s mäsom, alebo ako základ omáčky na cestoviny.
Vaječné cestoviny, čerstvé vajcia 35%. Polievka je lepšia, ak je podávaná s našimi Grattoni all'uovo, špeciálnymi cestovinami tvaru zrna.
Vaječné cestoviny, čerstvé vajcia 35%. Intenzívna chuť cestovín Farfalle, ktorá prináša na stôl veľkú tradíciu Marche. Vhodná najmä k omáčkam so smotanovým základom, ktorú výborne zachytí tvar mašličky.
Unikátna múka na posypávanie, ktorá dodá optimálne zapečenie, znižuje prach, spálenie na dne a lepivosť počas spracovania.
Pšeničná múka typu "00"Ideale je mletá talianska hladká pšeničná múka. Je ľahko použiteľná a ideálna pre tradičné pizzerie. Index výroby W 220 (+0-5 %). Hydratácia max. 65% . Bielkoviny 10%. Čas kysnutia/zrenie: 12h.
VIVACE Mäkká pšeničná hladká múka typ „00“ Vivace je vysoko kvalitná múka, ktorá poskytuje cesto, ktoré je vždy je pripravené na ťahanie, a ľahko sa s ním pracuje. Index výroby W 290 (+0-5 %). Hydratácia max. 80%. Bielkoviny 14%. Čas kysnutia/zrenie 48h.
Skvelá stará klasika. Keď to skúsite, spoznáte jeho jedinečnosť.
Vďaka svojmu charakteristickému geometrickému tvaru sú Penne neodolateľné: akceptujú akúkoľvek prípravu ako aj zapekanie v rúre.
Paradajková omáčka a bazalka sú kombináciou dokonalých talianskych špagiet.
Zrnková Káva Caffé Poli 1 kg, je zmes 70% Arabiky a 30% Robusty. Krémová Káva má výbornú čokoládovú arómu a mierne vyšší obsah kofeínu. Zrná Arabiky pochádzajú z Kolumbie a zrná Robusty z Brazílie.
Mortadella Dolce Pieve sa vyrába výlučne z bravčového mäsa. La Dolce Pieve neobsahuje zdroje lepku a je bez pridania polyfosfátov. Váha cca 3kg
Naše ochutené oleje sa rodia z stretnutia extra panenského olivového oleja s čerstvými a prírodnými ingredienciami typickými pre talianské recepty.
Krém s balzamovým octom s Modeni IG, . Vhodné na ochutenie šalátov, pečeného a grilovaného mäsa , ryby.
Prioritou našej spoločnosti sú kvalitné suroviny. Veľký dôraz kladieme na pôvod a zloženie produktov. Hľadáme najlepších talianskych výrobcov. Keďže sme malá rodinná firma, snažíme sa s našimi zákazníkmi budovať harmonický vzťah. Radi vám pomôžeme pripraviť cesto na pizzu a ďalšie talianske recepty. Talianskym jedlám sme sa začali venovať vo vlastnej pizzerii, ktorú sme otvorili v roku 2009. Odvtedy mnohokrát sme navštívili Taliansko, aby sme si zlepšili svoje znalosti o výrobe tradičnej pizze.
Copyright © 2017-2020 ITALGUSTO, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vytvorilo INMAD s.ro.