Súbory Cookies nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov Cookies.
Pšeničná múka typu "00"Ideale je mletá talianska hladká pšeničná múka. Je ľahko použiteľná a ideálna pre tradičné pizzerie. Index výroby W 220 (+0-5 %). Hydratácia max. 65% . Bielkoviny 10%. Čas kysnutia/zrenie: 12h.
Odporúča sa na spracovanie priamou metódou so strednou dobou kysnutia. Táto múka je vhodná na prípravu tradičnej Neapolskej pizze. Index výroby W 270 (+0-5 %). Hydratácia max. 70%. Bielkoviny 12%. Čas kysnutia/zrenia: 24h
VIVACE Mäkká pšeničná hladká múka typ „00“ Vivace je vysoko kvalitná múka, ktorá poskytuje cesto, ktoré je vždy je pripravené na ťahanie, a ľahko sa s ním pracuje. Index výroby W 290 (+0-5 %). Hydratácia max. 80%. Bielkoviny 14%. Čas kysnutia/zrenie 48h.
Mäkká pšeničná múka typu "00" Super je vyrobená mletím najlepších silných zŕn s vysokou bielkovinovou hodnotou. Index výroby W 360 (+0-5 %). Hydratácia max. 90%. Bielkoviny 16%. Čas kysnutia/zrenia 72h-96h.
Polselli hladká múka typ 00 1kg na prípravu domácej pizze a iných produktov. Index výroby W240 (+0-5%) Polselli hladká múka na pizzu 1kg. Vďaka starostlivo vybraným ingredienciám a mletiu na mieru „00“ táto múka zaručuje vysoko elastické cesto a zostávajúcu silu pri spracovni. Pri objednávke múky, dodáme aj presnú receptúru od Talianskych pizzamajstrov,...
Múka Polselli Manitoba 25kg. Vďaka tejto šikovnej zmesi kanadskej múky je veľmi univerzálna kvalitná a vhodná na použitie ako základná múka na prípravu cesta , alebo dá sa použiť na vylepšenie inej múky. Index výroby W380 (+0 – 5 %).
Múka Polselli Manitoba 1kg. Vďaka tejto šikovnej zmesi kanadskej múky je veľmi univerzálna kvalitná a vhodná na použitie ako základná múka na prípravu cesta , alebo dá sa použiť na vylepšenie inej múky. Index výroby W380 (+0 – 5 %).
Unikátna múka na posypávanie, ktorá dodá optimálne zapečenie, znižuje prach, spálenie na dne a lepivosť počas spracovania.
Kvások Polselli Natura Lievito je unikátny výrobok, ktorý vylepší chuť a arómu cesta, zvýšiť pružnosť a trvanlivosť. Vďaka svojmu jedinečnému zloženiu je obzvlášť vhodný na výrobu pizze a chleba. Pridáva sa do miesenia 10-50g na 5kg múky. Je výbornou náhradou droždia.
Prioritou našej spoločnosti sú kvalitné suroviny. Veľký dôraz kladieme na pôvod a zloženie produktov. Hľadáme najlepších talianskych výrobcov. Keďže sme malá rodinná firma, snažíme sa s našimi zákazníkmi budovať harmonický vzťah. Radi vám pomôžeme pripraviť cesto na pizzu a ďalšie talianske recepty. Talianskym jedlám sme sa začali venovať vo vlastnej pizzerii, ktorú sme otvorili v roku 2009. Odvtedy mnohokrát sme navštívili Taliansko, aby sme si zlepšili svoje znalosti o výrobe tradičnej pizze.
Copyright © 2017-2020 ITALGUSTO, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vytvorilo INMAD s.ro.