Vaječné cestoviny, čerstvé vajcia 35%. Jemné a tenké tagliolíny je základom v nedeľnej domácej varenej mäsovej polievky. ľahké cesto umožňuje rýchly čas varenia.
Super Pizza Ardita vyrobené z čerstvých, zdravých a zrelých paradajok, ktoré sú spracované do 24 hodín po zbere, aby vám zaručili vysoko kvalitný produkt. balenie 10kg
Olivový olej Sansa je výborné na vyprážanie a varenie. Vyrobený spracovaním zvyškov po extrakcii olivového oleja a olej získaný priamo z olív.
Polselli hladká múka typ 00 na prípravu domácú pizzu 1kg. Index výroby W240 (+0-5%)
Pšeničná múka typu "00"Ideale je mletá talianska hladká pšeničná múka. Je ľahko použiteľná a ideálna pre tradičné pizzerie. Index výroby W 220 (+0-5 %). Hydratácia max. 65% . Bielkoviny 10%. Čas kysnutia/zrenie: 12h.
Vaječné cestoviny, čerstvé vajcia 35%. Polievka je lepšia, ak je podávaná s našimi Grattoni all'uovo, špeciálnymi cestovinami tvaru zrna.
Paradajková omáčka a bazalka sú kombináciou dokonalých talianskych špagiet.
Extra panenský olivový olej je jedným z základných pilierov stredomorskej stravy.
Vaječné cestoviny, čerstvé vajcia 35%. Sú najväčšie rezance z rodiny Quadrucci a majú 12 mm široké, drsné a vrásčité cesto. Perfektné do polievok.
La Bella di Cerignola je odroda olív pestovaná v obmedzenom priestore provincie Foggia, prevažne sústredená na mestskom území Cerignola.
Vaječné cestoviny. Filini sú tenké rezančeky ktoré predstavujú vynikajúcu základnú alternatívu pri výbere cestovín do polievky.
Zrnková Káva Caffé Poli 1 kg, je zmes 70% Arabiky a 30% Robusty. Krémová Káva má výbornú čokoládovú arómu a mierne vyšší obsah kofeínu. Zrná Arabiky pochádzajú z Kolumbie a zrná Robusty z Brazílie.
Paradajková omáčka s remeselným systémom spracovania, ktorý z nich robí bohatšie a hustejšie. Sladká paradajková chuť, vynikajúca na cestoviny.
Múka Polselli Manitoba 1kg. Vďaka tejto šikovnej zmesi kanadskej múky je veľmi univerzálna kvalitná a vhodná na použitie ako základná múka na prípravu cesta , alebo dá sa použiť na vylepšenie inej múky. Index výroby W380 (+0 – 5 %).
Naše ochutené oleje sa rodia z stretnutia extra panenského olivového oleja s čerstvými a prírodnými ingredienciami typickými pre naše recepty.
Kuchynská jedlá morská soľ získaná z prirodzeného odparovania morskej vody na slnku, má všetky vlastnosti a minerály potrebné pre kvalitný produkt.
FĽAŠA SKLO. Extra panenský olivový olej je jedným z základných pilierov stredomorskej stravy.
Extra panenský olivový olej ORO sa získava zo 100% talianskych olív. Má intenzívnu vôňu, ktorá znamená to, že olivy zozbierané z rastliny majú správny stupeň zrelosti. Jemná chuť, vyznačuje sa rovnováhou medzi horkou a korenistou, strednej intenzity.
Mäkká pšeničná múka typu "00" Super je vyrobená mletím najlepších silných zŕn s vysokou bielkovinovou hodnotou. Index výroby W 360 (+0-5 %). Hydratácia max. 90%. Bielkoviny 16%. Čas kysnutia/zrenia 72h-96h.
Vaječné cestoviny, čerstvé vajcia 35%. Naše tradičné Chitarrine sú tenké prúžky vaječných cestovín
Sladké sušené paradajky v oleji, rozrezané na polovicu a sušené na slnku. Následne hydratovaný vo vode a octe a dochutený zmesou korenia, ktoré mu dodá výraznú a sladko-slanú chuť. Dá sa použiť ako predjedlo alebo príloha.
Balzamový ocot z Modeny IGP (chránené zemepisné označenie), sa vyrába podľa tradičných výrobných metód.
Naše ochutené oleje sa rodia z stretnutia extra panenského olivového oleja s čerstvými a prírodnými ingredienciami typickými pre talianské recepty.
Vaječné cestoviny, čerstvé vajcia 35%. Tagliatelle sa vyrábajú len z prvotriednych ingrediencií a vďaka ich pórovitej štruktúre dokonale zachytia husté a plné omáčky a obnovujú počas ochutnávania všetku intenzívnu chuť jedla.
Ponúkame Vám len ten najkvalitnejší sortiment v danom obore, už od roku 2009. Hľadáme tých najlepších výrobcov v Taliansku. Prioritou našej firmy je vysoká kvalita surovín, výrobkov, a veľký dôraz kladieme na pôvod a zloženie výrobkov.
Copyright © 2017-2020 ITALGUSTO, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vytvorilo INMAD s.ro.