Jemné a tenké, tagliolíny obsahujú zručné umenie kuchyne Marche. Ich ľahké cesto umožňuje rýchly čas varenia a sú dokonalé ako v polievke, tak aj v kombinácii s akoukoľvek omáčkou. Zloženie: múka z tvrdej pšenice(semlinova)čerstvé vajcia min.33,2%. Obsahuje: lepok a vajcia. Príprava: 4 - 5 minút variť.
Intenzívna a rozhodujúca chuť paradajkovej tradície v trojitom paradajkovom koncentráte.Výborný zaklad na omáčky, na mäso, na marinády.
Sú najväčšie z rodiny Quadrucci a majú 12 mm široké, drsné a vrásčité cesto. Perfektné do polievok. Zloženie: múka z tvrdej pšenice(semlinova)čerstvé vajcia min.33,2%. Obsahuje: lepok a vajcia. Príprava: 4 - 5 minút variť.
Pšeničná múka typu "00"Ideale je mletá talianska hladká pšeničná múka. Je ľahko použiteľná a ideálná pre tradičné pizzérie.Vhodné pre jednostupňové miešanie cesta s krátkym stúpajúcim časom. Cena je uvedená za 25kg / Balenie obsahuje 25kg. Pri objednávke múky, dodáme aj presnú receptúru, podľa výrobcu, na pírpavu kvalitnáho cesta.
Polievka je lepšia, ak je podávaná s našimi Grattoni all'uovo, špeciálnymi cestovinami tvaru zrna. Zloženie: múka z tvrdej pšenice(semlinova)čerstvé vajcia min.33,2%. Obsahuje: lepok a vajcia. Príprava: 4 - 5 minút variť.
Omáčka s bazalkou Paradajková omáčka na cestoviny s bazalkou. Zloženie: 85,16% paradajky, olivový olej, cibuľa, bazalka 2%, cukor, soľ. Pôvod rajčiakov Taliansko.
La Bella di Cerignola je odroda olív pestovaná v obmedzenom priestore provincie Foggia, prevažne sústredená na mestskom území Cerignola, z ktorej pochádza názov. "Bella di Cerignola",je najväčšia stolová oliva na svete a má veľmi starý pôvod.
Filini sú tenké rezančeky ktoré predstavujú vynikajúcu základnú alternatívu pri výbere cestovín do polievky. Zloženie: múka z tvrdej pšenice(semlinova)čerstvé vajcia min.33,2%. Obsahuje: lepok a vajcia. Príprava: 4 - 5 minút variť.
Super Pizza Ardita vyrobené z čerstvých, zdravých a zrelých paradajok, ktoré sú spracované do 24 hodín po zbere, aby vám zaručili vysoko kvalitný produkt. Je to dokonalý výrobok na výrobu pizze vďaka svojej krémovej textúre a krásnej červenej farbe.
Morská soľ získaná z prirodzeného odparovania morskej vody na slnku má všetky vlastnosti a minerály potrebné pre kvalitný produkt.Kuchynská soľ Luglio je zabalená bez toho, aby prešla procesmi rafinácie, ktoré môžu zmeniť jej výživové vlastnosti a zachovávajú všetku správnu arómu na ochutenie vašich jedál.
Sušené paradajky. Zloženie: paradajky 52% slnečnicový olej, ocot, soľ, zmes korenín.Chuť: jemná olejová, jemne kyslá. Ortoconserviera Camenarese je poľnohospodársko-potravinárska spoločnosť, ktorá vyrába, konzervuje a predáva produkty v oleji a v octe. Po tri generácie sa vďaka vášni a skúsenosti zachovali chuťové návyky, recepty a tradície talianskej a...
Unikátna múka na posypávanie, ktorá dodá optimálne zapečenie, znižuje prach, spálenie na dne a lepivosť počas spracovania.
Mäkká pšeničná múka typu "00"Super je múka vyrobená mletím najlepších silných zŕn s vysokou bielkovinovou hodnotou. Odporúča sa na spracovnie cesta s nepriamou metódou s dlhými časmi na kvasenie a je vhodné na prípravu chrumkavej a ľahkej tradičnej rímskej pizze. Laboratórny výťažok:- Viac ako 230 ks 180 g cestových guliek na vrece múky. Čas...
Kvások (lievito natura) Jedinečný produkt, ktorý zlepšiť chuť a vôňu cesta, zvyšuje pružnosť a trvanlivosť.Jeho jedinečná formulácia ho robí zvlášť vhodnou na výrobu pizze.
Pesto alla genovese. 100% talianska bazalka. Parmigiano Reggiano D.O.P. Bez glutenu, GMO Free
Domáce paradajkové pyré s remeselným systémom spracovania, ktorý z nich robí bohatšie a hustejsie. Chuť sladká paradajková.Vyníkajúca na polievky, omáčky.
Chuť a ľahkosť sa stretávajú s cieľom vytvoriť cestoviny vynikajúcej kvality. Špaldové spaghetti je ručne vyrobená vďaka dôkladnej metóde spracovania vernej tradícii a so zreteľom na kvalitu použitých surovín.
Zlaté vaječné cestoviny s intenzívnou chuťou. Chuť a tradícia ruka v ruke prídu priamo na váš stôl. Veľmi dobre sa hodí k paradajkovej omáčke, ako aj k mäsovým omáčkam. Zloženie: múka z tvrdej pšenice(semlinova)čerstvé vajcia min.33,2%. Obsahuje: lepok a vajcia. Príprava: 4 - 5 minút variť.
Artičoky v jemne slanom náleve. Vyníkajuce na pizzu, na cestoviny, na šaláty, na obložené misy a ako aj predjedlo.Váha 2,5 kg. čistá váha artičoky 1,35 kg.
Extra panenský olivový olej "Selezione Oro" sa získava zo 100% talianskych olív. Má intenzívnu vôňu, ktorá znamená to, že olivy zozbierané z rastliny majú správny stupeň zrelosti.Jemná chuť, vyznačuje sa rovnováhou medzi horkou a korenistou, strednej intenzity.Odporúčame vám ho použiť surové, jednoducho nalejete cez kúsok ľahko opečeného chleba.Luglio Oro...
Balsamový ocot z Modeny IGP (chránené zemepisné označenie), sa vyrába podľa tradičných výrobných metód. Zrie v sudoch z jemného dreva, ktoré vytvárajú vonné látky typické pre tento vynikajúci výrobok. Balsamový ocot sa používa na ochutenie šalátov, ale aj na zjemnenie marinovaného mäsa. Zloženie: varený hroznový mušt, I.G.P.13%,(vinný...
Olivy čierne krájané v jemne slanom náleve.Vhodné na pizzu, šaláty, cestoviny. Hmotnosť 4,1 kg, čistá váha olív 2 kg.
Kúsky paradajok, s pridaním smaženej cibule v olivovom oleji, cesnaku a aromatických bylinkách. Málo ingrediencií na zlepšenie chuti paradajok.
Paradajková omačka Arrabbiata Rodolfi 400g Pikantná paradajková omáčka na cestoviny. Zloženie: 90,08% paradajky, olivový olej, 2% červená paprika, soľ, cesnak, petržlen, čili papričky. Pôvod rajčiakov Taliansko.GMO Free.
Ponúkame Vám len ten najkvalitnejší sortiment v danom obore, už od roku 2009. Hľadáme tých najlepších výrobcov v Taliansku. Prioritou našej firmy je vysoká kvalita surovín, výrobkov, a veľký dôraz kladieme na pôvod a zloženie výrobkov.
Copyright © 2017-2020 ITALGUSTO, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vytvorilo INMAD s.ro.