Múka Polselli Manitoba 25kg Zväčšiť

Polselli Múka Manitoba 25kg

Múka Polselli Manitoba 25kg. Vďaka tejto šikovnej zmesi kanadskej múky je veľmi univerzálna kvalitná a vhodná na použitie ako základná múka na prípravu cesta , alebo dá sa použiť na vylepšenie inej múky. Index výroby W380 (+0 – 5 %).

Viac detailov

Vďaka tejto šikovnej zmesi kanadskej múky je veľmi univerzálna kvalitná a vhodná na použitie ako základná múka na prípravu cesta , alebo dá sa použiť na vylepšenie inej múky. Hlavnou vlastnosťou tejto múky je, že obsahuje veľké množstvo nerozpustných bielkovín (glutenín a gliadín), ktoré pri kontakte s vodou počas fázy miešania produkujú lepok. Ide teda o múku bohatú na lepok a nízky obsah škrobu. Lepok tvorí húževnatú sieť, ktorá v kysnutých cestách zadržiava kysnuté plyny, čo umožňuje značné rozvinutie produktu počas varenia; v prípade cestovín si naopak zachováva škroby, ktoré by cestoviny robili lepkavými a umožňuje ich uvarenie al dente. Nachádza sa v priemyselných obaloch a tiež v obaloch na domáce použitie; používa ho pekár, cukrár, v pizzerii. V Taliansku sa podľa zákona[4] môžu cestoviny určené na vnútornú spotrebu (okrem čerstvých cestovín) vyrábať výlučne z tvrdej pšenice, ale v iných krajinách sa múka z Manitoby používa aj v priemysle vaječných cestovín. Mlyny ho často používajú na „krájanie“ iných múk, čím sa zvyšuje celkový W koeficient múky. Cesto vyrobené z manitoby bude elastickejšie a pevnejšie, vhodné na prípravu špeciálnych chlebov (francúzska bageta, panettone a pandoro), dlhokysnutej pizze, ciaccia a veľkonočných syrových koláčov a špeciálnych cestovín.Manitoba múka sa používa aj ako základ na prípravu Seitanu.Hlavnou vlastnosťou múky Manitoba je jej sila, ktorá v kombinácii s vysokým obsahom bielkovín a pozoruhodnou schopnosťou absorbovať vodu ju predurčuje na zložitejšie procesy, najmä na prípravu kysnutých cukrárskych výrobkov. Vďaka svojej sile a elasticite je múka Manitoba vynikajúca na výrobu sladkých alebo slaných pandoro a panettone, croissantov, šišiek a babà, ale aj špecialít, ako je janovská focaccia, dlho kysnúce pizze a niektoré druhy chleba, ako je bageta a chapati. Pri objednávke múky, dodáme aj presnú receptúru od Talianskych pizzamajstrov, na prípravu kvalitného pizza cesta. Obsahuje lepok, Vyrába: Via Casilina, Km 112 - 03032 Arce (Fr) - TALIANSKO, Polselli farina, IT. Energetická hodnota na 100g: Energie:1497kj/353kcal, Tuk: 2g z toho nasýtené 0,2g, Sacharidy 72,5g z toho cukry 1g , Vláknina 2,5g, Bielkoviny: 12,5g, Soľ :0,004g

DORUČENIE ZDARMA

DORUČENIE TOVARU

Do 48 HODÍN

Zavolajte nám

Objednávky:
+421 915 500 490

Produkt bol úspešne pridaný k porovnaniu produktov!