Odporúča sa na spracovanie priamou metódou so strednou dobou kysnutia. Táto múka je vhodná na prípravu tradičnej Neapolskej pizze. Index výroby W 270 (+0-5 %). Hydratácia max. 70%. Bielkoviny 12%. Čas kysnutia/zrenia: 24h
100% celozrnné a vyrobené zo starodávnej talianskej pšenice monokoka, naše cestoviny Hammurabi prinášajú späť na stôl výlučne tisícročnú dokonalosť.
Ponúkame Vám len ten najkvalitnejší sortiment v danom obore, už od roku 2009. Hľadáme tých najlepších výrobcov v Taliansku. Prioritou našej firmy je vysoká kvalita surovín, výrobkov, a veľký dôraz kladieme na pôvod a zloženie výrobkov.
Copyright © 2017-2020 ITALGUSTO, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vytvorilo INMAD s.ro.