Odporúča sa na spracovanie priamou metódou so strednou dobou kysnutia. Táto múka je vhodná na prípravu tradičnej Neapolskej pizze. Index výroby W 270 (+0-5 %). Hydratácia max. 70%. Bielkoviny 12%. Čas kysnutia/zrenia: 24h
Odporúča sa na spracovanie priamou metódou so strednou dobou kysnutia a je vhodná na prípravu tradičnej neapolskej pizze. Index výroby W 270 (+0-5 %). Hydratácia max. 70%. Bielkoviny 12%. Čas kysnutia/zrenia: 24h
Základné údaje
Značka
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Vaše hodnotenie nie je možné odoslať
Nahlásiť komentár
Naozaj chcete nahlásiť tento komentár?
Správa odoslaná
Váš podnet bol odoslaný a bude ho posudzovať moderátor.
Váš podnet nie je možné odoslať
Napíšte svoju recenziu
Recenzia bola odoslaná
Váš komentár bol odoslaný a bude uverejnený po schválení moderátorom.
Odporúča sa na spracovanie priamou metódou so strednou dobou kysnutia. Táto múka je vhodná na prípravu tradičnej Neapolskej pizze. Index výroby W 270 (+0-5 %). Hydratácia max. 70%. Bielkoviny 12%. Čas kysnutia/zrenia: 24h